23. októbra 2024

Upozorňujeme, že článok a audiozáznam nie sú vhodné pre slabé a citlivé povahy. Obsah sa zaoberá tragickým prípadom týrania dvojročného chlapčeka a môže byť veľmi náročný na emocionálnu stránku. Odporúčame, aby si túto tému prečítali a vypočuli si iba osoby, ktoré sú schopné zvládnuť ťažké a nepríjemné informácie. V prípade, že máte pocit, že by vás to mohlo emocionálne ovplyvniť, odporúčame vyhnúť sa tomuto obsahu.

 Dňa 18.10.2024, v časných ranných hodinách sa konalo vypočúvanie dvoch osôb týkajúce sa zneužívania malého dieťaťa v meste Trebišov. Podozriví, ktorí majú na svedomí týranie dvojročného dieťaťa, sú matka s partnerom, ktorí spoločne po dlhšiu dobu týrali malého Lukáška. Podľa informácií získaných od spravodajskej redakcie PRESS.TV a http://www.crime.sk mal Lukáško na svojom tele zjavné známky zranení, vrátane viditelných známok popálenin, prevážne z ohorok cigariet modriny, škrábance po celom telíčku a niekolko zlomenín. Otec matky týranky tvrdi, že jeho vnúčíka Lukáška jeho dcera a jej priateľ Kevin , týrali iba preto, že im prekážal pri sexuálných orgiách.

Matka polícii tvrdí, že dva a polročný Lukáško sa popálil sám na piecke. Ostatné viditeľné zranenia na telíčku dieťaťa už týrania polícii vysvetliť nevedeli, no napriek tomu aj naďalej násilníci ostávajú na slobode.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košice, Lenka Mésarová nám dnes potvrdila, že polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje a postupuje zákonom upraveným spôsobom.

Pripomeňme šo sa to vlastne stalo !?

Prípad budeme aj nadalej sledovať. Redakcia spravodajstva a Erik Hilár Lakatošovie PRESS.TV a http://www.crime.sk

Zdieľať

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Facebook

Mohlo by vás zaujímať:

Reklama